Recruitment & Selection Officer

Kantoor: Brussel

Over ons

Eubelius het is het grootste, onafhankelijke advocatenkantoor in België met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen.

Onze 24 vennoten, 14 (senior) counsels en meer dan 100 associates bieden unieke expertise en ervaring aan in alle domeinen van het Belgische en Europese Ondernemingsrecht.

Een aanzienlijk deel van ons werk is grensoverschrijdend. We hebben geprivilegieerde relaties met uitstekende onafhankelijke advocatenkantoren in verschillende buitenlandse jurisdicties. Ons cliënteel is erg divers, gaande van Fortune 500 multinationals tot lokale ondernemers, een groot aantal publiekrechtelijke organisaties en talloze Belgische vennootschappen die deel uitmaken van een grote internationale groep.

Onze advocaten kunnen dagelijks rekenen op de professionele hulp van de meer dan 50 medewerkers van onze ondersteunende diensten die bijdragen aan het succes van het kantoor.

Om ons team in Brussel te versterken zijn wij op zoek naar Recruitment & Selection officer met een passie voor mensen.

Voel jij je aangesproken door het idee om voor één van Belgiës meest gerenommeerde kantoren te werken? Heb je interesse in de juridische sector en wil je werken in een warme omgeving? Dan ben jij misschien de geknipte persoon om ons HR team te komen versterken.

Beschrijving

Als Recruitment & Selection officer zorg jij er mee voor dat het juiste talent wordt aangetrokken.

Met jouw vlotte pen stel jij de vacatureteksten op voor alle openstaande functies.

Samen met het marketing team verspreid jij onze vacatures via de meest geschikte kanalen.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze kandidaten en bouwt een echte vertrouwensband met hen op.

Hun gegevens en de status van hun sollicitatie hou jij nauwgezet bij in onze digitale databank.

Je streeft naar een vlotte, efficiënte en aangename candidate experience waarbij snelle feedback, gerichte opvolging en planning cruciaal zijn. 

Daarnaast kunnen ook onze medewerkers steeds bij jou terecht met vragen m.b.t rekrutering.

Als ambassadeur van het kantoor draag jij onze identiteit uit op job events/beurzen. Je maakt kandidaten warm om bij ons aan de slag te gaan door hun volledig te informeren omtrent de specialisaties van onze advocaten, de waarden van het kantoor en waarin we ons onderscheiden ten opzichte van anderen.

Je neemt initiatieven om de aanwezigheid op social media te versterken. Hierin betrek je alle Eubelianen, creëer je awareness en moedig je hen aan om samen (online) onze Employer Branding te versterken.

Profiel

  • Je behaalde een Bachelor in een relevante afstudeerrichting (bedrijfspsychologie, human resources management, …) en je hebt interesse in de juridische sector.
  • Rekrutering is jouw passie en je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een gelijkaardige rol.
  • Je drukt je heel vlot uit zowel in het Nederlands als in het Frans.
  • De social media kanalen (LinkedIn, Instagram, …) kennen geen geheimen voor jou en je bent een pro-actieve, dynamische go-getter.
  • Met jouw sterke communicatievaardigheden ben jij een echte teamspeler.
  • Flexibiliteit en resultaatsgerichtheid typeren jou.

Wat wij jou bieden

Je komt terecht in een warme en uitdagende werkomgeving met talrijke opleidingsmogelijkheden.

Naast een vast contract voor onbepaalde duur, biedt Eubelius jou een competitief verloningspakket. Proactief werken en persoonlijke groei worden door ons erg gestimuleerd.

Brussels

Kikki Vandriessche

Do you know someone with the right profile?