Paralegal

Kantoor: Brussel

Over ons

Eubelius het is het grootste, onafhankelijke advocatenkantoor in België met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Onze 25 vennoten, 16 (senior) counsels en meer dan 100 associates bieden unieke expertise en ervaring aan in alle domeinen van het Belgische en Europese Ondernemingsrecht.

Een aanzienlijk deel van ons werk is grensoverschrijdend. We hebben geprivilegieerde relaties met uitstekende onafhankelijke advocatenkantoren in verschillende buitenlandse jurisdicties. Ons cliënteel is erg divers, gaande van Fortune 500 multinationals tot lokale ondernemers, een groot aantal publiekrechtelijke organisaties en talloze Belgische vennootschappen die deel uitmaken van een grote internationale groep.

Onze advocaten kunnen dagelijks rekenen op de professionele hulp van de meer dan 50 medewerkers van onze ondersteunende diensten die bijdragen aan het succes van het kantoor.

Om ons team in Brussel te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Paralegal met een passie voor juridisch-administratief werk.

Voel jij je aangesproken door het idee om voor één van Belgiës meest gerenommeerde kantoren te werken? Wil jij je kunnen ontplooien in een uitdagende omgeving met een unieke sfeer? Dan ben jij misschien de geknipte persoon om ons Knowledge team te komen versterken.

Beschrijving

Als paralegal ondersteun je onze advocaten dagelijks in de juridische-administratieve en praktische aspecten van hun werk. Zo zal je onder meer instaan voor:

 • De corporate housekeeping: vennootschapsinformatie opzoeken en opvragen, publicaties voorbereiden, standaardnotulen maken op basis van modellen, formaliteiten verzorgen in de KBO en op de griffie van de ondernemingsrechtbank, legalisaties en apostilles aanvragen;
 • De analyse van vennootschapsinformatie;
 • De samenstelling van zittingsdossiers, de neerlegging (ter griffie of digitaal) van verzoekschriften, conclusies en stukken;
 • De bestelling en ophaling van documenten bij de griffie en administratieve overheden;
 • Het juridisch opzoekingswerk in databanken en andere bronnen;
 • Het meehelpen in de organisatie en administratie binnen het knowledge team

Profiel

 • Je behaalde een Belgisch (professionele) bachelordiploma Rechtspraktijk of je hebt reeds ervaring in een soortgelijke rol.
 • Een eerste werkervaring in een juridische werkomgeving strekt tot aanbeveling.
 • Nederlands is jouw moedertaal en je hebt een goede kennis (zowel mondeling als schriftelijk) van het Engels en het Frans.
 • De verschillende MS-Office toepassingen (Word, Excel, Outlook en PowerPoint) hebben weinig geheimen voor jou en je houdt ervan om nieuwe softwareprogramma’s te ontdekken.
 • Je kan autonoom werken en je bent een echte teamplayer.
 • Sterke communicatievaardigheden typeren je en je werkt klantgericht.

Wat wij jou bieden

Je komt terecht in een uitdagende, warme werkomgeving met talrijke opleidingsmogelijkheden. Naast een vast contract voor onbepaalde duur, biedt Eubelius jou een competitief verloningspakket. Proactief werken en persoonlijke groei worden door ons erg gestimuleerd.

Valentina Narcisi
Brussels

Valentina Narcisi

Do you know someone with the right profile?