Marketing Officer

Kantoor: Brussel

Over ons

Eubelius het is het grootste, onafhankelijke advocatenkantoor in België met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Onze 24 vennoten, 14 (senior) counsels en meer dan 100 medewerkers bieden unieke expertise en ervaring aan in alle domeinen van het Belgische en Europese ondernemingsrecht.

Een aanzienlijk deel van ons werk is grensoverschrijdend. We hebben geprivilegieerde relaties met uitstekende onafhankelijke advocatenkantoren in verschillende buitenlandse rechtsgebieden. Ons cliënteel is erg divers, gaande van Fortune 500 multinationals tot lokale ondernemers, een groot aantal publiekrechtelijke organisaties en talloze Belgische vennootschappen die deel uitmaken van grote internationale groepen.

Onze advocaten kunnen dagelijks rekenen op de professionele hulp van meer dan 50 werknemers van onze ondersteunende diensten die bijdragen aan het succes van het kantoor.

Om ons team in Brussel te versterken zijn wij op zoek naar Marketing Officer met een passie voor communicatie.

Voel jij je aangesproken om voor één van Belgiës meest gerenommeerde kantoren te werken? Wil jij je kunnen ontplooien in een uitdagende omgeving met een unieke sfeer? Dan ben jij misschien de geknipte persoon om ons marketingteam te komen versterken.

Beschrijving

Als Marketing Officer ben je mee verantwoordelijk voor het uitwerken van het jaarlijks marketingplan en zorg je voor een resultaatsgerichte uitvoering daarvan.

Samen met het team stel je het communicatieplan op en het beheer je de sociale mediakanalen.

Je staat mee in voor de organisatie van cliëntenseminaries en -evenementen van A tot Z.

Door het schrijven van business development-documenten (pitches, submissions, ...) bepaal jij mee de positie van Eubelius in de markt.

Je houdt de cliëntendatabase in Microsoft Dynamics up-to-date en creëert videocontent die je kan bewerken met Adobe Premiere Pro.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelordiploma marketing of communicatie en hebt minimaal 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.

Nederlands is jouw moedertaal en je beheerst het Frans en het Engels, zowel schriftelijk als mondeling, zeer goed.

Met jouw vlotte pen herwerk jij technische teksten tot vlot leesbare documenten.

De verschillende MS-Office toepassingen (Word, Excel, Outlook, Powerpoint) hebben weinig geheimen voor jou en je houdt ervan om nieuwe softwareprogramma’s te ontdekken.

Je kan overweg met het programma Adobe Premiere Pro.

Kennis van Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator is een pluspunt.

Je bent organisatorisch sterk, flexibel en deadlines schrikken je niet af.

Klantgerichtheid en nauwkeurigheid typeren jou.

Met jouw sterke communicatievaardigheden ben jij een echte teamspeler.

Wat wij jou bieden

Je komt terecht in een uitdagende, warme werkomgeving met talrijke opleidingsmogelijkheden. Naast een vast contract voor onbepaalde duur, biedt Eubelius jou een competitief verloningspakket. Proactief werken en persoonlijke groei worden door ons erg gestimuleerd.

Brussels

Kikki Vandriessche

Do you know someone with the right profile?