Communicatiemedewerker

Kantoor: Brussel

Over ons

Eubelius is het grootste onafhankelijke advocatenkantoor in België. Onze meer dan 150 advocaten zijn verspreid over onze kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. 

Een aanzienlijk deel van ons werk is grensoverschrijdend. We hebben geprivilegieerde relaties met uitstekende onafhankelijke advocatenkantoren in verschillende buitenlandse jurisdicties. Ons cliënteel is erg divers, gaande van Fortune 500 multinationals tot lokale ondernemers, een groot aantal publiekrechtelijke organisaties en talloze Belgische vennootschappen die deel uitmaken van een grote internationale groep.

Onze advocaten kunnen dagelijks rekenen op de professionele hulp van de meer dan 50 medewerkers van onze ondersteunende diensten die bijdragen aan het succes van het kantoor.

Om ons team in Brussel te versterken zijn wij op zoek naar een communicatiemedewerker met een passie voor communicatie en events.

Voel jij je aangesproken door het idee om voor één van de meest gerenommeerde kantoren van België te werken? Wil jij je kunnen ontplooien in een uitdagende omgeving met een unieke sfeer? Dan ben jij misschien de geknipte persoon om ons team te komen versterken.

Beschrijving

Als communicatiemedewerker werk je vanuit het marketingteam mee aan de externe uitstraling van het kantoor in de brede betekenis van het woord. Dit gaat van de lay-out van klassieke geschreven documentatie (Word of PowerPoint), over digitale communicatie, branding materiaal, tot evenementen in binnen- en buitenland. Je beheert niet alleen de social mediakanalen (LinkedIn, Instagram & Facebook) van Eubelius, maar je houdt ook de website van het kantoor up to date. Je coördineert onze nieuwsbrieven, en zorgt dat ze tijdig in de mailbox van onze cliënten belanden. Samen met de collega’s van andere teams organiseer je evenementen zoals seminaries, studiedagen, alumni-feesten, recruitment events, client events enz. Videocommunicatie krijgt meer en meer een centrale rol. Als je interesse hebt om hierin bij te leren, of je hebt hierin al ervaring opgebouwd, dan is dat uiteraard een pluspunt.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelordiploma of je hebt al wat ervaring opgedaan in communicatie. Nederlands is jouw moedertaal. Een goede beheersing van het Engels en/of het Frans is een pluspunt. Met jouw vlotte pen heb je geen schrik om documenten te maken die publiek gezien mogen worden. De verschillende MS-Office toepassingen (Word, Excel, Outlook, Powerpoint) hebben weinig geheimen voor jou en je houdt ervan om nieuwe softwareprogramma’s te ontdekken.

Daarnaast ben je organisatorisch sterk, flexibel en deadlines schrikken je niet af. Klantgerichtheid en nauwkeurigheid typeren jou.

Met jouw sterke communicatievaardigheden ben jij een echte teamplayer.

Wat wij jou aanbieden

Je komt terecht in een uitdagende, warme werkomgeving met talrijke opleidingsmogelijkheden. Naast een vast contract voor onbepaalde duur (40-urenweek, waardoor je recht hebt op 12 extra vakantiedagen per jaar), biedt Eubelius jou een competitief verloningspakket. Proactief werken en persoonlijke groei worden door ons erg gestimuleerd.

Brussels

Kikki Vandriessche

Do you know someone with the right profile?