Senior Marketing Officer (M/V)

Kantoor: Brussel

Over ons

Eubelius is het grootste onafhankelijke advocatenkantoor in België. Onze meer dan 150 advocaten zijn verspreid over onze kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen.

Een aanzienlijk deel van ons werk is grensoverschrijdend. We hebben geprivilegieerde relaties met uitstekende onafhankelijke advocatenkantoren in verschillende buitenlandse jurisdicties. Ons cliënteel is erg divers, gaande van Fortune 500 multinationals tot lokale ondernemers, een groot aantal publiekrechtelijke organisaties en talloze Belgische vennootschappen die deel uitmaken van een grote internationale groep.

Onze advocaten kunnen dagelijks rekenen op de professionele hulp van de meer dan 50 medewerkers van onze ondersteunende diensten die bijdragen aan het succes van het kantoor.

Om ons team in Brussel te versterken zijn wij op zoek naar een Senior Marketing Officer.

Voel jij je aangesproken door het idee om voor één van de meest gerenommeerde kantoren van België te werken? Wil jij je kunnen ontplooien in een uitdagende omgeving met een unieke sfeer? Dan ben jij misschien de geknipte persoon om ons team te komen versterken.

Beschrijving

Als Senior Marketing Officer werk je mee aan de externe uitstraling van het kantoor in de brede betekenis van het woord. Dit gaat van de lay-out van klassieke geschreven documentatie (Word of PowerPoint), over digitale communicatie, branding materiaal, tot evenementen in binnen- en buitenland.

Als rechterhand van de Marketing Manager ben je mee verantwoordelijk voor het uitwerken en uitvoeren van het jaarlijks marketingplan.

Samen met de collega’s van andere teams organiseer je evenementen zoals seminaries, studiedagen, alumni-feesten, recruitment events, client events enz.

Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van business development documenten (pitches, submissions, …) en werkt hiervoor heel nauw samen met de advocaten van de verschillende teams.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelordiploma marketing/communicatie of je deed gelijkaardige ervaring op.

Nederlands is jouw moedertaal en je beheerst het Frans/Engels (zowel mondeling als schriftelijk) heel goed.

Met jouw vlotte pen heb je geen schrik om documenten te maken die publiek gezien mogen worden.

De verschillende MS-Office toepassingen (Word, Excel, Outlook, Powerpoint) hebben weinig geheimen voor jou en je houdt ervan om nieuwe softwareprogramma’s te ontdekken.

Daarnaast ben je organisatorisch sterk, flexibel en deadlines schrikken je niet af. Klantgerichtheid en nauwkeurigheid typeren jou.

Met jouw sterke communicatievaardigheden ben jij een echte teamplayer.

Wat wij jou bieden

Je komt terecht in een uitdagende, warme werkomgeving met talrijke opleidingsmogelijkheden. Naast een vast contract voor onbepaalde duur (40-urenweek, waardoor je recht hebt op 12 extra vakantiedagen per jaar), biedt Eubelius jou een competitief verloningspakket. Proactief werken en persoonlijke groei worden door ons erg gestimuleerd.

Valentina Narcisi
Brussels

Valentina Narcisi

Do you know someone with the right profile?